Apa tanda mengandung luar rahim ?

Salam. Siapa ada pengalaman mengandung luar rahim ? Apa tanda tanda ya ?

4 Các câu trả lời

Saya takde pengalaman. Tapi based on apa yang kenalan terdekat saya kena, tanda2 dia detect etopic; 1- upt positif terang benderang tapi scan tak nampak apa. Dr suruh repeat lagi 2 minggu 2- tak sempat repeat dia dah start sakit perut sangat2 + bleeding. Dia ingat gugur. Buat beta HCG bacaan tinggi melampau padahal scan takde nampk apa2. Terus admit.

sakit bahu mcm ngilu bleeding start dari spotting (kene terus pergi hospital!) sakit bahagian bawah pusat. sakit yg tak tertahan. scan tk nmpk apa apa, but upt +ve

Saya tak sempat bleeding. Rasa sakit sgt kt perut belah kiri. Berdenyut 2 hari

bleeding.