Perjalanan jauh

Saya bakal berjalan jauh dari johor ke perak dan amik masa yg panjang . Ada tips tak untuk anak umur 5bulan supaya tak meragam dalam kereta ?#bantusharing #tolongjawab

13 Các câu trả lời

saya akan stop every two hours. anak saya punyai perangai kereta untuk tidur. and dia tidur sejam dua.

bawa mainan fav, bg susu cukup, check pampers and klu benti mana2 rnr bawa ank keluar ambil angin.

Saya hritu ank slung umr 6bln pjlnanan dr perak ke n9 alhamdulillah bby ok xmrgam ...