Baby 23 hari asyik nak susu

Saya bagi susu ibu tapi melalui botol . Kenapa ya baby dah minum 3-4 oz & dah sendawa . Lepastu dia akan minta lagi susu . Banyak nya baby minum 😅 . Risau kembung perut dia . Saya takdan nak buat stok & takde masa untuk saya rehat . #bantusharing #pleasehelp

4 Các câu trả lời

rasanya baby tu nak rasa ada puting dlm mulut dia. Ada setengah ibu beri pacifier untuk tenangkan baby. Puan boleh cuba cari jenis lembut untuk newborn.