Ada tak mommy yg ada history anencephaly (baby xde tempurung kpla)? Next pregnancy baby normal ke?

Saya anencephaly pregnancy lepas. Masih merancang lagi skrg. Masih fobia nak mengandung lagi.

3 Các câu trả lời

Takziah. Mudahan Allah gantikan kehilangan dgn yg lebih baik drpd sisi-NYA. Sebelum nak rancang hamil, puan buat pemeriksaan kesihatan penuh di klinik. Suami isteri buat pemeriksaan kesihatan dan Dapatkan nasihat doktor untuk rancang kehamilan yg sihat. 🚭 Jaga pemakanan sihat. Kerapkan bersenam. Elakkan stress. Doa

saya last year dpt baby anencephaly..pastu tngh pregnant skrg 20 weeks..tunggu next month scan detail.. hopefully semua baik2 shj .tp 3 bulan sblm nk pregnant saya mmg mkn acid folic 5mg non stop sampai skrg

Sya 🙋🏼‍♀️ alhmdulillah..bru ni pegi dtail scan bby nrmal sihat smpurna,sblom nk cuba mngandung balik,sya mkn asid folic …skrg dh 22w ,btw jgn skip ubt kk bagi