Selalu sakit bahagian tulang kemaluan sampai tulang peha

Saya anak first czer , skrg tgh bwak bby 34 weeks jarak dgn anak first pun 4 tahun , normal ka skit bahagian tulang kemaluan smpai tulang peha ni tiap kali baring nk bgun ja mesti sakit sgt2 atau ni pun salah 1 contraction jgk ? Maaf bertnya sbb saya lupa rasa contraction tu mcm mna 😄

2 Các câu trả lời

Normal sebab dah nak due tu. Contraction tu bukan macam tu sakitnya sis. Sakit perut macam nak terberak tu baru contraction

normal nanti dh bersalin hilang la. Sy haritu nangis nak bangun sebab sakit sangat 😂