sakit tulang kemaluan 3rd trimester

boleh ka letak hotpack dekat celah peha tu untuk redakan sikit sakit kt dlm tulang kemaluan ni ya? susah nk bergerak sakit sgt mcm rasa ada bgkak ja dlm tu..#bantusharing #pleasehelp #advicepls

1 Trả lời

sy tnye doktor. doktor bagi suggestion dua ni: 1. refer fisio , nnti dorg ajar cara kurangkan kesakitan 2. doctor bagi ubat tahan sakit, makan bila sakit sangat2. boleh refer doc awak jugak ye

10mo trước

awk pun mcmtu ke? 28 ni jmpa pakar, sy akn bgtau la mslah ni .. tq awk bg advice