Hypothyroidism (Bayi dan Tiroid)

Saya amat mengalu-alukan dan sedia membantu dari segi sokongan atau motivasi para ibu yang anaknya disahkan menghidap Congenital Hypothyroidism (CH) untuk bertanya sebarang soalan. Saya sendiri mempunyai anak berusia tiga bulan yang sedang dalam rawatan susulan merawat kekurangan hormone tiroid (Rawatan dimulakan sejak berusia dua minggu sehingga hari ini- makan ubat setiap pagi). Mungkin juga boleh membantu memberi kata kata peransang sebutir dua untuk saya. Sentiasa positif. ❤️

2 Các câu trả lời

hai sis...bole sy tahu pkmbgn ank sis y ade mslh tiroid? bby twin sy ade mslh tiroid... da on ubat.... sy down sgt2...sedih pk kn bby sy pnyer pkmbgan...

1y trước

Sekarang ni macam mana perkembangan anak? anak sihat dan okay? ubat makan setiap hari tanpa skip? jangan skip ya. ikut nasihat doc selalu after makan ubat pagi ru (biasa bagi anak makan ubat pagi), kerapkan bawa anak kena matahari pagi. vitamin D semula jadi

bagaimana pekembangan pbesaran anak puan?? adakah normal sprt kanak2 lain atau ada delay??

3y trước

Ank Puan hypothyroidism juga ke? Nama group ' Bayi dan Tairod '