air gula 25 minggu

saya ade minum air gula 6/9 tu , next appoinmnt bulan 10 nanti jee..macam mane sy nak tahu sy sangkut kencing manis atau tak ye ?

2 Các câu trả lời

kalau nurse diam je maksudny result okaylaa sebab biasanya kalau result sangkut nurse akan call dalam masa 3hari-seminggu.N berapa result minum airgula nanti next appointment baru dieorang akan bagitahu

3y trước

InShaAllah xad ap2.Saya pun minggulepas minum airgula baru harinie checkup nurse bagitahu result alhamdulillah xsangkut.harap lepasnie xpayaa minum airgula lagi daa

misi akan coll sis kalu sangkut , ad setgh knlik ptg tuu terus coll kalu sangkut ad stgh knlik 3hri atau sminggu bergantung ats knlik sis mcm Mana ....