Hai nak tanya

Saya ade buat scan bby kat klinik swasta tapi doc cakap saya ade cyst...syaa ingt na bt buku pink di klinik krjaan usia kandungan 2 bulan..ke perlu bt sekarang..s usia kandungan sekarang 5 weeks

3 Các câu trả lời

better buat awal la sis boleh pntau cyst nnti . tapi inshaallah klau kandungan dah makin besar cyst tu kecut sndiri mcm sy .. first scan ukur besar gak .

kalau berisiko boleh buka awal utk monitor awal.. dh boleh dh booking appt sekarang nnti nurse bagi tarikh sesuai utk buka buku pink..

Boleh ja sis,sy baru ja siap buka buku pink,rezeki sy dpt nurse baik dia trus buatkan harini juga,xperlu booking