preggy 23 weeks...

Saya ada pengalaman..bersalin 30 minggu....4 tahun lepas...ank pertama... Sekarang..saya tengah mengandung anak kedua 23 weeks...saya rasa takut berulang perkara yang sama.....mummy..ada tak pengalaman sama macam saya...adakah nak bersalin kali kedua pun 7 bulan jugak..??..semakin hari semakin berdebar saya rasa...

1 Trả lời

Doa byk2 semoga dipermudahkan. Cakap dengaan baby keluar bila tiba waktu spttnyanya. InNshaAllah