keputihan

saya ada masalah keputihan yg terok since preggy.. gatal bhgn dalam..dan pedih.. Smpai kat panty pun kluar ketulan2...sapa yg pernah alami mcmni? selamat ke kita guna ubat utk keputihan yg insert tu?candid. dah jumpa doc, 1doc ckp ok selamat. ada 1 lg ckp not adviseable..

2 Các câu trả lời

As long as doc prescribed, it should b okay.. sy pnh pakai ubat tu masa 11w..

sis try bt rndaman faraj dgn air rebusan daun sireh cmpur gram..

5y trước

sye hnya pkai sireh queen je..Elok tme preggy n bersalin..Sb boleh mnymbuhkn luka jga..Guna 1mngu lpas bsalin mcm tu..Tpi stkt sye gne tme preggy @ xpreggy mmng xade kputihn..