ada effect apa ii tak kalau tak tido mlm

saya ada masalah insomnia rasanya dh sebln sy tak tido mlm. sy tak main hp pon mmng ssh sgt nak tido mlm skrng bila dah pkl 7pagi baru saya dpt tido tuuu pon sy kena rasa penat dulu pastu mandi pagi ii baru dpt tido lena. blh effect ke baby kalau tk tido mlm tapi tido awal pagi? sy 2minggu lagi baru jumpa doc checkup baby. ada yg macam sy tak masa pregnant? tak tahu lh nk buat apa lagi supaya dapat tido mlm

2 Các câu trả lời

masalah kita sama.. sy ada anxiety, malam² memang tak dapat tidur. suami akan teman sy smpai sy tertidur baru lah dia pulak tidur. kalau tak sy memang tak akan dapat ttup mata. kalau suami tak balik kdg² sy tido pukul 9-10am . itupun tgh hari sy dah bangun sbb uruskan yg sulung umur 5 tahun .. petang pukul 3 sy akan tidur lg stgh jam. sy pun buntu dgn diri sy sendiri.. sy memang tak dpt control masalah tidur ni. ngantuk mcm mana pun tetap akan berjaga tak dapat nak tidur.

mmg ada masalah imsonia sblm preg ke. tkut body awak stress je