Masalah hb low

Saya ada masalah hb low..dh 4kli check up masih sama 10.2-10.9..mcm gtu je..sampai tahap nak kena cucuk..lepastu lepas melahirkan kena merancang tak boleh mgandung dlm masa 2-3tahun..ada yg sama mslh mcm sy? #Anakfirst #22weeks1day

1 Trả lời

saya masa pregnant anak 1st dulu, hb low smpai 9.6 macam tu.. bila nak dekat due hb naik balik sampai 11.. alhamdulillah la.. tapi doktor atau misi takde pesan pun suruh merancang sampai 2-3 tahun..