UPT Clear Blue samar ke tak?

Saya ada masalah . Caset yang 5 atas tu, saya beli di shopee. Makin hari makin terang sikit even masih kabur. Tapi bila test brand closure, tak naik line pun. Jadi saya beli brand clear blue. Saya test pada 27/8/2021. Saya tak pasti double line ke tak. Macam yang saya tahu, clearblue ni boleh detect awal kan? Saya dah check 5 hari sebelum dengan test di shopee makin hari makin terang, sepatutnya result di clear blue mesti terang kan sebab dah banyak hari. Jadi, korang rasa saya pregnant ke tak? Atau masih awal? Korang rasa clear blue tu samar ke tak?

UPT Clear Blue samar ke tak?
3 Các câu trả lời

Jangan pening-pening. Rileks, bawa bertenang. Tunggu je sebulan lewat period. Single pregnancy akan dpt double line sama terang. Kemudian baru ke klinik untuk pengesahan kehamilan.

hi sis, sy nk tnya. mcmne sis bole tau sis pregnant ya? sis pergi scan doc ke? sbb sy pun sama situasi mcm sis. bile pki clear blue atau farmasi punye x naik line

hi sis mcm mna sekarang pregnant x ?? sy pun ada masalah mcm sis .. boleh share ??

3y trước

Haii. Pregnant tapi takde rezeki. 🥺 Kalau tak sure, jaga diri dulu tau. Folic acid jangan lupa makan. Alhamdulillah sekeang pregnant kali ke3. Doakan saya bayi sihat ya ❤️ Semoga awak dikurniakan zuriat jugak. Amin 🤲🏻❤️