Sakit perut mencucuk sebab cirit birut

Saya ada makan pedas 2 hari lepas, lepastu perut memcucuk rasa tak selesa. Harini baru cirit birit. Bahaya utk kandungan tak? Sekarang 14weeks 5hari. Ada apa apa solution tak? Hmm

2 Các câu trả lời

Mungkin gastrik tu.sbb baru baru ni sy pun kena mcm tu sampai warded dekat hospital😅.better sis pergi check dekat klinik,jangan biarkan takut badan kurang air sbb cirit birit.

1y trước

Haah gastrik. Tadi check doc. Hmm sangat tak selesa perut ni😢 rasa mencucuk

Cirit birit 4 kali sehari berterusan 48 jam, jumpa doktor. Risiko dehidrasi pd ibu dan kandungan. Pastikan minum air kosong secukupnya. Makan B. R. A. T BANANA RICE APPLE TOAST