uri

Saya ada gdm dan saya baru je 20 minggu 2 hari haritu p scan dktr kata uri saya kat bawah..bahaya x ye sbb anak first dulu czer..

2 Các câu trả lời

Sama la dgn sy.. Dokter scan uri kebawah sikit.. Tgu 28 mgu pulak scan untuk tgok uri naik keatas balik ka dak.. Sy berharap sgt2 sy sihat spjg mengandung nih smpai la melahirkan. Sbb sy ad ank kecik. Baru 7 bulan lebih. Bab dukung. Ank sy mmg merap dukung sikit. Pikir bukan2 ja dah.. Takut kena tgal anak ka. Kena p dok wad..

4y trước

Tula ada anak kecik nak tinggai lama2 rasa kesian..anak first dulu xda masalah pon..mai dkt adik dia sangkut kencing manis plak..

Bahaya sebab kalau lasak boleh bleeding. Kena banyak bedrest. Tak boleh bersama dgn suami.