Ct scan 3 weeks preggy

Saya ada buat ct scan minggu lepas 12/9, n doct kata ada cystkecil y tidak bahaya & akan keluar dgn period. Tp sy dah lewat 3 hari period. N upt positif. Ada efek apa2 ke pada bayi ? Dan adakah cyst akan kesan upt positif?

1 Trả lời

Kalau cyst awak kecik, jgn risau, tak ganggu sgt pregnancy awak. Cuma kena jaga makan je tak silap sy. Sbb sy ada kwn yg cyst dia besar + dia mengandung. cyst lebih besar dari baby. dia kata kena jaga makan utk elakkan cyst makin besar dan mengganggu pertumbuhan baby. Apa2 pun, dapatkan nasihat dari doktor ya.

12mo trước

oh baik tq sharing😊