Buang kahak

Saya ada benda ni, sama macam sterimar tu.. boleh ke x guna utk anak sye umur 5 bulan ye..sebab sampai sekarang sye asik dengar bunyi kahak je.. hmm.. minyak apa2 utk letak kat badan dye xde.. sesiapa tahu? Boleh guna x sebab sama dengan sterimar kan dan tu pun memang utk budak..

Buang kahak
2 Các câu trả lời

ni utk dewasa. sebaiknya pkai yg khas utk bby. atau blh ikhtiar buat minyak bwg putih. bakar 1 ulas bwg putih ats api 2-3 minit..lenyek dan cmpur dgn minyak baby..sapu nipis minyak tu lps mndi dkt dada, tpk kaki dan blkg bby.

Sterimar tu mmg khas for baby. Yg ni for dewasa. Lain tu. nnt lain jadinya klau spray.