5weeks, firstmom❤❤ boleh ke minum susu kambing seawal kehamilan..

Saya ada beli susu kambing brand karihome mama, tp mcm² dkat google saya search tidak berapa bagus untuk minum susu kambing untuk permulaan..boleh share sikit tak pengalaman awak semua dalam meminum susu kambing ni dan apa susu yang sesuai untuk permulaan hamil ..Terima kasih ye #thebestmom❤❤

2 Các câu trả lời

blh, sy amalkan susu kambing alhamdulillah anak pertama demam kuning dia tak teruk

Boleh je jika tiada alahan. Saya peminum susu kambing sejak sblm hamil