Basuh barang baby

Hi, saya ada beli baby grooming kit dari shopee. Perlu ke kita basuh or sanitize dulu barang-barang ni sebelum guna kat baby? Tq

Basuh barang baby
10 Các câu trả lời

Lebih baik sanitize awak. Lagi2 kalau baju, selimut, apape jenis benda nak sarung kat baby, basuh dgn detergent dia. Selagi boleh cuci basuh, buat aje. Brg2 semua dari kilang tu. Diorg bukannya ada buat sanitize apape. Terus masuk kotak terus simpan kat warehouse debu2 😬

Ya apa2 pun kena basuh or sanitize dlu..brg2 tu smua bukannya bersih..baju ke grooming kit ke..selimut ke..smua kena cuci dlu..

ya kena, even tho kita rasa x tp kena juga sbb kita nak gunakan utk anak kita kan 😘

Kalau saya semua benda saya basuh, buaian, carrier, dll

Ya. Sanitizer b4 guna.. mn yg blh cuci, cuci

Ape name kedai shope tu ye.

Pastikan basuh dl Sis..

Sebaiknya santize dulu

👍🏼👍🏼

sanitize 1st