Jus Buah 🍉🍎🍌🍓

Saya ada bayi berusia 10bulan 20hari, dah pandai guna penyedut minuman. Apa pendapat anda semua tentang memberikan anak jus buah. Contoh jus buah tembikai yg kita blend sendiri. Boleh atau tidak digalakkan ye?

2 Các câu trả lời

Boleh dan digalakkan ya. Boleh juga masukkan hidangan buah ke Dalam makanan. Seperti buat lempeng tambahkan jus perahan buah Apple atau strawberry ke. Dan baker atas pan dengan butter Dan madu🥰

boleh kalau umur baby 10 bulan ke atas, dgn syarat jgn tambah gula. sbb kes kencing manis kalangan kanak2 sgt tinggi skarang ni akibat pengambilan gula berlebihan awal usia.

4y trước

Terima Kasih kerana menjawab soalan saya Puan 😍😍❤️❤️❤️