Minuman bergas effect ke dekat baby

Saya ad minum air bergas.. akan ad the effect ke dkt baby.. saya da 19week

5 Các câu trả lời

Ada effect kalau minum byk. Sis boleh tgk info dlm app ni bwh nutrisi dan pemakanan. Effect minum byk boleh merencatkan pertumbuhan tulang etc. Sian anak. Sy takut & langsung xnk minum yg bergas sbb takut anak cacat. Nauzubillah hi min zalik. Kesian tgk.

saya tak sure ada effect kat baby ke tak. tapi air bergas tak elok untuk mommy preggy sebab tinggi sangat gula dia. takut gdm pula awak nanti. so kalau nak minum juga, jangan minum banyak sangat ya 😊

saya rse xde effect. tp kandungan gula dlam air xbgus utk ibu mengandung. stkat sip sikit xpe kot. teringin kan 😊

tinggi gula bkn je tak elok pd ibu mengandung utk semua lapisan umur memang tak elok

air gas tu tinggi gula. kalau setakat nk lepas ngidam minumlah seteguk.