confuse

Saya 7w4d .. Smlm spotting coklat2 .. pegi doktor .. scan baby ok katanya masih ada heartbeat .. tp doktor bg ubat makan juga and suruh bedrest ... smpi ke malam coklat2 masih ada .. td subuh darah merah .. sy dh cuak .. td 8am buang air .. ada seketul darah ni keluar .. tak sakit .. tp sy confuse .. kenapa jd mcmni ...

confuse
1 Trả lời

Refer hospital.sbb sy mcm tula.day by day kuar darah then terus miscarriage

4y trước

Moga dikurniakan rezeki lg.sy gugur bln12 now alhamdulillah pregnant semula.tp kena bedrest,doc tak bg buat pape.harap awak kuat k