Jawab mommy2

Saya 5bulan normal ke perut kecik? Anak pertama. Stress orang asyik ckp perut kecik jee. Tp scan 5bulan haritu doct cakap ok je hm

27 Các câu trả lời

sy pn kecik ja perut. anak prtama juga. tp sy pantau perkembangan saiz dia juga ikut yg dlm ni. klu saiz bby normal. ok la tu.

No need to listen to others la because they are not doctor. Listen to your doctor only. Big does not mean is good also

normal je...mkck sy dh 9bln pon kcik je prut sbb org nye pon kcik je...abaikan mulut org...awak yg mngndg bkn dia

mcm sy badan berisi 5 bulan pon perut masih berlapis normal ke?12hb ni bru nk jumpa pakar o&g sbb gdm...

selagi doc ckp ok, ok je sis. mmg ada org perut dia kecik time pregnant. so persetankan aje apa org ckp.

Normal, mgkin sbab anak 1st .. mcm sya pun 8bulan org tegur perut kecil 😂 yg penting baby sihat

tak apa sis..yg penting baby n ibu sihat² shja..biar kan mulut org nnt 7 bulan bru nmpk perut tu

normal la asalkn bby dlm peyut tu sihat . abaikan org2 gitu. lgi sng nnti beranak x buncit 😅

Normal sis, ikut org. Xsemua sama, No worries, dont stress 🥰☺️ yg penting bby sihat

Normal..saya pun dlu pregnant perut kecik jee..baby 3.3 gak🤗