Salam nak tanya momy2 semua

Saya 37w1d teringin sangat nk minum air 100plus boleh tak saya nk minum?🥺🥹 #ingintahu ##pleasehelp #firstmom #bantusharing Tq semua

2 Các câu trả lời

mnum je tp berpada 😂 sy mngidam coke mnum skit je 3 teguk haha..jgn bnyk2 nnti senang nak gastric and kena sakit dkat hulu hati smpai pnas2 bergas sakit tau sendawa rasa panas smpai ke dda ..prnah kena sbb tak peduli msa tu😌😮‍💨

2y trước

Hehe kn buat lepas mengidam😅

sis teringin yg bergas atau tk?? boleh je rasa sikit2. jgn balun sebotol terus sis 😂

2y trước

Tu la , dpt rsa skit pn dh ok . Sy xde gdm . Tq ye info 🥰