saya 35minggu , dah cirit birit. ? boleh jd ini tanda awal kehamilqn ke.

8 Các câu trả lời

Kalau kerap sangat kena better cek hosp. Mana tahu dah ada bukaan. Lagi satu takut badan dehidrasi. Takecare mommy.

Tanda nk bersalin sis.. kalau awl means sis bru 1st trismeter... I is konpiuse now..hee😅✌

Srslaa 35 tanda awal preggy..are u srs sis..u nak bsalin dah bkn awal preggy sis

Klu sy, tanda nk besalin.seminggu jugk jdi cirit birit.. Minggu slepas tu dah bsalin

4y trước

Ye sis, tp tu sy lah..

tanda2 bersalin 🤔 35w da bole bersalin kan da ke?

4y trước

sudah lah

Tanda awal kehamilan?…35 minggu? 🤔

Mybe tanda bersalin tu

Tanda awal ke tanda bersalin?

4y trước

Tanda2 awal