Senak perut sebelah kanan

Hi saya 32w. Dah 2 hari saya rasa senak perut belah kanan dkt2 dgn pinggang tu. Rasa mencucuk2 mcm kalau kita lari kan ada rasa senak, tp ni lagi tajam rasanya sampai nak gerak pun susah lagi2 kalau bahagian kaki. Sekali kena lama juga dalam berjam2. Semalam dari pagi sampai tgh hari. Normal tak ya? Atau tu tanda nak bersalin?

1 Trả lời

Mungkin kandungan membesar menghimpit otot sekitar tu. Kerap buat senaman kegel dan jaga postur.