Vaginal Discharge

Saya 32 weeks 2 days. Saya confuse dengan vaginal discharge. Harini discharge saya lain sikit. Tak pernah lagi keluar discharge mcm ni. Die tak sticky. Bau takde bau pun. Risau la banyak mcm ni?? Tapi saya ada 2 hari lagi checkup KK. Patut tunggu KK ke tak?? Ada sesiapa yang pernah jadi mcm ni??

Vaginal Discharge
2 Các câu trả lời

nie bergantung hormon si ibu .. as long as die bkn kaler kuning n berbau .. x gatal .. is normal .. tp kalau da gatal means ade bacteria .. kene refer doctor .. hope membantu ibu ya

Takut mucus plug. Looks like it.