back pain

saya 19weeks, and having back pain. even nak tidur pun bergerak perlahan2. kalau dalam kerete, punggung kiri saya akan sakit sangat dan satu kaki kiri saya akan kebas. mommies semua ade solution atau petua tak untuk kurangkan sakit ni. TQ ??

2 Các câu trả lời

Bantal! Sentiasa sendal bantal, sakit akan kurang.

6y trước

hehehe alhamdulillah. Time pregnant mmg bantal la best friend. kalau ada pregnancy pillow tu pun syok