batuk . 15weeks

say batuk & rasa mcm tertarik urat perut kat bawah ? dah 2 kali rasa sakit camtu . bila sakit , saya akan pegang perut & baring kat katil utk seketika sambil usap2 perut . lepas beberapa minit , hilang rasa sakit tu. then skrg kalau rasa nak batuk, saya akan tunduk & pegang perut supaya xsakit camtu . normal ke camtu atau saya sorang je ? kadang bila batuk , mcm terkeluar air kat miss v.. xtahu la terkencing ke apa????

1 Trả lời

Normal. Memang seksa kalau batuk time pregnant. Saya masa pregnant pernah kena batuk sampai lebih 2 minggu.

5y trước

asyik batuk je.. risau . walaupun dah xde kahak tp batuk masih ada . asyik tertarik kt perut .