Salam hai, saya nak bertanya. Kandungan saya dah masik 19 weeks

Satu hari, ada keluar lendir campur coklat kehitaman tapi sikit je. Dan lepastu takde keluar dah. Saya dah check di klinik swasta dan dr dah scan baby. Semua okay, alhamdulillah. Jantung semua okay. Cuma saya nak tanya ada sesiapa berpengalaman mcm saya? Lendir coklat kehitaman tu maksudnya apa ea? Dan nak tanya juga minggu ke berapa sesuai utk scan gender baby? Harap dapat share. Terima kasih☺️

1 Trả lời

Bulan ke 8