Lendir coklat banyak

Salam saya pregnant 8w4d. Harini keluar lendir coklat banyak sangat2. Saya semalam dah inject and makan ubat duphaston sbb semalam keluar coklat jugak. Harini keluar lagi banyak. Bahaya ke 🥲🥲🥲 maaf gmbr menggelikan. Saya dh gi klinik semalam jantung and janin doctor kata okay je tp harini banyak plak keluar coklat.

Lendir coklat banyak
4 Các câu trả lời

Wktu cek tu, dktor ada cek bawah x? Mcm cek dlm. Klau mcm kes sy, dktor cek bhgian bawah pkai mulut itik, trus detect ada ktumbuhan n dktor pun trus buang pkai forcep je. Tp saya pnya tidaklh steruk sis. Sya punya stitik ataupun tompokan coklat, kdg2 darah merah. After buang pun still ada, tp kdg2 tiada pula, klau pnat ada. Esok next appointment, nk tahu result ktumbuhan itu smada kanser ataupun tidak. Hmmmm

Saya pun bgni jg sis, bila sdh jumpa dr scan semua okayy xda masalah, tp lendir coklat still ada sdh makan ubat kuat rahim jg. Tompok coklat masih ada.

sis teruskan makan ubat dupaston tu ya sampai nanti darah koko tu dah tak ada...

5mo trước

Nnti darah akan darah koko akan berhenti kah jg sis ? Pengambilan ubat 3x lepas makan kan?

tolong NSFW gamba² mcm ni . tq