Detail Scan

Sape yg pernah buat detail scan di swasta. Berapa ye bayaran yg dikenakan kat korang?

17 Các câu trả lời

Org selalu salah faham detail scan tu . Gov ada bt detail scan pada yg ada prob pada baby . Tp bkn trs2 bt kene bt apoitment dulu . Klu doktor kk kata baby ok . Kita blh je bt di swasta scan 2d . Tu pun dh memadai . Sbb 2d gambarnya hitam putih pun blh nmpk organ baby . Sy pun dulu confius . Awak blh baca digoogle klu xfhm sy tulis ni . 😊

Rate dalam Rm100-150 sis.. Tapi tengok tempat juga.. Kalau jb buat di Klinik Hana Adda height pun okey,, Rm120 je dpt gambar and doc sangat ramah

Saya buat scan 3D/4D kat sonovision... Rm95 skali cd n gambar muka baby.. Ambik yg biasa tpi dia buat detail jugak... Mmg puas hati...

4y trước

Sonovision ada kat penang dgn kl...

Saya baru ni first time check upt, scan dgn ubat folic acid rm100.. Kalau scan Sahaja dlm rm80

4y trước

Itu growth scan rasanya sis. Klu details scan boleh buat masa 18-24w.

Sy buat detail scan on 22 wiks. Dpat cd dgn gambar scan sekali. RM150.

Tmpt sy di Seri Kembangan, Klinik Jameaton RM150

klinik siti 160, klinik assalam ada promo 99

Sy scan 20 w rm110 detail scan + 2d

tmpat saya detail scan rm130

RM150 (5D) RM90 (2D,3D)