tompok hitam di leher? mmg hamil akan ade tompok hitam ke?

Sape yg ade tompok hitam kt area belakang leher, mcm sy? Sejak sy mula pregnnt haritu.. belakang leher sy kua tompok hitam.. tompok ni akan hilang ke lepas kita bersalin?? Atau masih kekal.. blh suggest x nk kena pakai krim sapu ke ape ke utk hilangkan..

21 Các câu trả lời

Sy pun mcm ne time pregnant hitam kat leher + kulit kering sgt 😅 lepas je bersalin terus hilang 😌 Alhamdulillah.

sy pulak di ketiak..jadi bergaris² hitam line kat ketiak,dah sental pun xhilang.redha jela..mcm daki pulak,padahal bukan.

5y trước

Sis cuba pakai palmer cocoa butter stretch marks tu. Sy pakai yg tu garis hitam bawah ketiak sy hilang kulit jd lembut semula.

Sy pun mcm ni leher hitam msa prgnant, lepas brsalin dlm dua minggu mcmtu dah hilang slow2 😂😂

Normal tu.. Nnti lps bersalin hlg sndr.. Sy dulu pon punyala gosok smpi melecet x hlg

sya 🙋‍♀️pakai ape pon tetap x hilang, redha jela dgn hormon ni..

anak first boy xde. anak kedua mgkin girl. mmg berdaki hahaa

Sy leher dgn mula jd kusam..redhooo jela..bb boy..25w

normal..lepas bersalin biasa akn hilg tue

Ya sis ..akan hilang slow slow lepas dh besalin

Hilang. Hormon bha tu... letak cream or oil.