Tompok hitam kecik

Hai ibu2 nak tanya . Ada tak ibu2 .. bdan ank dia ada tompok2 hitam kecik ? Anak saya 5 months + .. ada tompok hitam kecik dkt tgn, blkg bdn, bahu dgn pehe . Sebab ape ye ? Akan hilang or ade penyakit ? Dah bape hari dok pikir . Tlg bantu saya ye . Time kasih ibu2 .. #firstbaby

Tompok hitam kecik
8 Các câu trả lời

hurm..ada certain org kata ia mungkin tanda lahir..tp jika puan risau..puan blh try bwk anak ke klnik pakar kanak2 untuk jumpa dgn pakar kanak2 utk tahu lebih lanjut..mg dpmudah segalanya .Allahuma aamiin Ya Mujib

2y trước

sm2 kasih 😉✌🏻

aah bby saya pum ada tompok kecik . rasanya masa lahir takda . bila naik bulan nampak pula tompok hitam nya

tu tanda lahir ank..ank pun ade di tangan n blkg tp xde la bsar kcil je

same dgn saya, ada 3 tempat tompok gitu, tiba tiba je ada, waktu lahir tkde,

2y trước

betul .. waktu lahir tkde . tu yg risauu .

anak saya ada kat peha dan tangan birthremarks ni

tanda lahir je tu..anak sy pun ada kt tngan

Tanda lahir, ank sy pun ada kt punggung

2y trước

Yup, kt belakang bdn ada jugak tp x ketara.

tanda lahir tu puan