minum air buah2an bland di kedai mkn

Sape tau..ibu hamil tremester pertama blh ke minum air buah2an bland yg di kedai mkn? Terlalu risau dgr org cita penyebab2 gugur..sbb pernah gugur sekali thn lepas.

6 Các câu trả lời

Saya minum jus epal dr trimester pertama sampailah saya second trimester.. Alhamdulillah Ayah dia dengar dia dok aktif berenang 😂

5y trước

Oh ok2 beres sedap tu..akk suka hihi

Boleh je, xperlu dgr apa org ckp, dgr sbagai nasihat blh tp jgn smpai stress, nnt baby pun ikut stress

Sy tiap kali g kedai mkn oder kedondong asam boi sbb tekak nk yg msm2 je... Ok je sis... Sis pkir logik je ok

5y trước

Terima kasih..sy pun suka air asam boi.

boleh tapi jgn kerap.. kita xtwu kebersihan dorang basuh buah pilih buah elok cmne.. 😊

5y trước

most welcome 🤗

Boleh. Tp air buah tinggi gula. Kalau sis kencing manis doktor tak bagi minum gitu

5y trước

Heheheheh

Oh ok2 terima kasih