RESULT GBS

Sape tahu results GBS berapa lama untuk klinik kerajaan?

3 Các câu trả lời

dalam masa sebulan awak. nak cepat buat dkt klinik swasta. sy buat haritu result keluar dlm masa 5hari je. doctor charge below rm100 awak. sebelom awak buat tu awak boleh cuba call tnya klinik tu dulu. berapa range kalau nk swab keputihan.

2y trước

kalau awak ada keputihan yg banyak, bertukar warna, berbau ataupon menyebabkan kegatalan. awak boleh inform nurse kk. ada kk yg mmg akan ambik sample utk test. tp result dkt kk lmbt la. mcm sy masa baby 1st nurse ckp normal dn xbuat pape pon awak. yg 2nd pregnancy ni sy mmg checkup dkt klinik luar. sy inform doctor mmg doctor ada ambik sample keputihan. keputihan sy yg bertukar warna kuning dn gatal2.. result keluar dlm 5hari mcm tu je awak.

sllunya sebulan. klau buat kat swasta cas around rm150 result dpt dlm smggu

2y trước

kk kan. xleh buat ape lah. klau dpt cpt tu kira rezeki sgt dah

Sebulan