Sape pernah ada gbs

Sape pernah kene GBS time dh nk bsalin?? Sy 39week,ada gbs..

2 Các câu trả lời

Sye mse nk bersalin bru thu yg sye ada GBS...sblm sye ditolak dlm LB...nurse akn bg antibiotik smpi cukup dose...smpi kt LB pun sye kne masuk antibiotik yg kli ke brpe botol pun sye tk thu..

2y trước

Masa nak bersalin baru tahu gbs tu maksudnya buat swab kat vagina masa nak bersalin tu la ye? Result dapat on the spot ke?

Maaf puan, sy tiada pengalaman. Puan ikut apa saranan doktor ya