11 minggu

Sape sni dh 11 mnggu ?‍♀️ korang masih alahan lgi x .. ad x yg sakit2 pinggang

18 Các câu trả lời

Saya belum berpeluang nak merasa alahan and morning sickness tu sebab semua husband yg tapau ! Dari ke morning sickness sampai ke mengidam.. husband yg rasa semua tu 😂 saya cuma rasa sakit pinggang and cepat lapo je. Hehehe

Sye mase 11 weeks masih alahan..muntah..ni dh 13 weeks makin okay..ade rse lg mcm mual2 nk muntah tp jarang2 sgt...insha Allah hilang tu nnt.sakit pinggang alhamdulillah belum lg.

🙋🏻‍♀️. Alahan teruk. Muntah, takde selera makan.. ada sakit pinggang kdg2 bila bangun pagi. Kdg2 sakit bahagian bawah perut kiri kanan. Normal tak ek ?

2y trước

sma lh kita

Lg 2hari je nak 20minggu dh, alahan tknak hilang lg 😭😭 sakit pinggang , sakit bdn semua ada sejak baby bump dh besar sikit ni .

4y trước

nonsen

11 minggu tu awal lagi..sya alahan smp 4 bulan..nasib badan org jugak ada alahan smp bsalin..ada yg langsung tak alahan

Saye sampai umur 4 month sakit pinggang dan muntah2 sampai muntah darah,dan sekarang alhamdulilah dah 6month

Mommies smua boleh try nausea bracelet. Saya alahan teruk. Tp alhamdullilah dah dua hari pakai ni. Loya tu kurang.

4y trước

Saya beli dekat caring farmasi

Sya ni dh 14w pn msih alahan, pning loya semua ada, skit pinggang adoii cpat2 la hilang.. Bdan dh x brtnaga

Sy pun 11 minggu.. mmng masih alahan.. makan apa pun kenfem keluar balik je skrg ni.. 😂😂😂

Sy. Nk masuk 12 minggu. Alhamdulillah makin kurang alahan. Tp pinggang masih sakit2.