9week

Sape sini ada pengalaman scan masa 9 weeks tapi masih nampak kantung je tak nampak janin .. Kdg doc da ckp yg negative so jadi sedih pulak bile dengarnya ??

2 Các câu trả lời

Saya 9 weeks AlhamdulillAh semua ok baby dh ada heartbeats. 1st pregnancy sememangnya merisaukan setiap org yg teringin menjadi ibu. Jgn take serious yg negative dr doct sblm mrk blm bnr2 mengesahkannya. Try scan dekat private

Bykkan berdoa.. InsyaAllah nnt ada la tu janin. Maybe tak sama dgn week tu..

5y trước

InsyAllah.. Jgn risau. Doa yg baik².. 😊