Permata hati yg pertama.

Sape simpan lagi buku pink ank pertama. Penghuni rahim yg pertama. Danish Zafran : 11.12.2009 Danial Zakwan : 05.10.2011 Darwish Zikri : 06.01.2013 Lil newcoming.. D**** Z*** : jan 2021

Permata hati yg pertama.
2 Các câu trả lời

Anak sis jarak dekat2 jugak kan. Yg boys tu. Doc ade cakap ape2 tak?

4y trước

Yup.. jarak tak sampai sethun jgk la.. misi mase tu tak ckap ape2.. yg no 2.. umur 6 bln da lekat no3.. bile yg no 3 kuar, misi soh amik perancang.. tapi sis tak amik pon.. jodoh tak panjang... ni la lpas ank bungsu 7 thun baru nk dpat adik..

😍😍😍😍