Mommy yg pengalaman.kalau nak buka buku pink ank kedua, apa yg perlu kita bawa selain buku pertama?

2 Các câu trả lời

buka buku kali kedua saya tak bawak apa2 dah , sebab detail sya dan suami dia akan ambik kat buku masa ank first . sijil kawin smua tu kk akan photostate balik je . cuma sya dpatkn tarikh booking , pegi je kk tngok nurse dah siap isi buku tu .

Ikut prosedur KK masing2. Lain KK lain prosedur. Tak pasti kenapa😅