Hosp Shah Alam

Sape prnh bersalin d Hosp Shah Alam? Nak tnye baju mommy spare utk balik je blh x? Kt LR nurse pakaikan pad bertali hospt sediakan ke kita yg bawa ? N kalau mommy baby xde pa pe mslh blh discharge hari ke brape ye? Terima kasih... Hopefully ada yg reply. #1stmama

1 Trả lời

Sy bwk baju utk balik je, kalau ank n ibu ok boleh discharge awl

5y trước

Sy bwk jugak keperluan baby. Mcm blanket, tisu bsh, pampers semua tu. Bedung pon bwk jugak