Gusi Bengkak Tapi Tak Sakit

Sape pernah rasa gusi bengkak time hamil ni. Rasanye berus setiap hari.. Ke sebab terberus kuat gusi benjol bengkak.. Ermmmm. Ada cara tak atasinye.?

1 Trả lời

Mmg kita pregnant ni gusi and lain2 jd sensitive..blh kumur2 dgn air garam..tp kalo sakit blh gi klinik..mnta pndapat dokt and jgn lupa bgtau pregnant... jom join group blh share and tnye apa saja https://chat.whatsapp.com/CFOQ5b1hBYd6K7g2iSdV0k

5y trước

Owwh yeke. Tu pelik pulak kenapa gusi bengkak kat hujung gusi ni. Mungkin hormon mengandung ni. Tq 😊