susu rizqi

sape pernah minum susu rizqi mamadil okay tak untuk ibu hamil hb low?

2 Các câu trả lời

Mmg bagus utk naikkn hb..sy consume Dari awal pregnant smp 8bln..hb mmg cantik stating 13.5 ke atas..sy minum yg perisa coklat..tapi lpas 8 bln sy try tukar susu ar rayyan konon utk milkbooster lpas BBY kluo utk bykkn air susu..u know what..hb sy drop dri 14 ke 10..mmg panik giler..lpas pda tu sy berenti minum susu ar rayyan n continue minum susu rizqi smula..hakikatnya mmg jdi ssh nk Naik smula..klu nk minum..terus je minum sampai nk bersalin..jgn jdi cam Saya..gatal tukar susu..last2 tension sb hb drop Masa nk bsalin...

5y trước

Iye.. 😅😅

Okay sgt. Huhu