sukar untuk bernafas

Sape pernah kena selepas bersalin czer kena sesaf nafas..nape ye

2 Các câu trả lời

Sy pnh kne pas bsalin(czer),kt hospital la msa tu,dgn ubat thn sakit sya telan, sya rsa mgantuk sentiasa & perlukn rehat,tp ank sawan tangis,dgn nurse kjp2 dtg cek drh,sy rsa rehat sy x cukup..tp sy gagahkn jga..last2 ada nurse kbtln cek tknn drh,sy rsa sesak nfs & rsa nk pgsn,pndgn sya mula hilang,sy ckp kt nurse..."nurse sy rsa ssk nfs, nk pengsan ni & mula x nmpk apa"(smpt plak bckp)..nurse tu apa lagi blari cari dktr,sbb nmpk sy mulai tumbang..dktr dtg cek sya yg dh tbaring tp masih sedar,tnya sy nmpk dia ke x(suluh mata sy),blh rsa dia pgg ke x..pgdgn sy samar2,nafas rsa laju..slps dktr buat pemeriksaan,dktr nasihatkn sy berehat,dia kata sy kurang rehat,ank sy nurse amik & tlg jgakn sementara sy berehat..so,sis ckp kt dktr apa yg sis rsa,biar dktr cek sis..mna tau mbantu

5y trước

Skrg sy x kne lg sis, tp msa awal2 bulan pas bsalin tu bdn sy still rsa lemah, kpla pun rsa cm pening2 lalat, tp sesak nafas tu xde dh, sy bykkn rehat dan kurangkn pergerakan serta mkn mknn yg bkhasiat, sekiranya nurse buat lawatan ke rumah atau sis ke klinik, sis try tnya nurse dn minta buat pemeriksaan tknn darah serta hb..moga sis di permudahkn urusan & sihat .. aamiin

mcm adik sy lepas bsalin czer dh msuk ward biase tu die sesat nafas... doc cek ade kuman dekat paru2.. doc on antibiotics 10 hr kat ward bru ley kluar