scan kat klinik ravee taman ast

Sape pernah gender scan kat klinik ravee? Jelas n tepat ker scan kat sane?

1 Trả lời

Nak tepat tunggu 28w baru complete jadi . Nak jelas pergi klinik yang baru , kalau pergi klinik lama takut alat tu lama yang buat tak nampak jelas sangat . Nak nampak , bergantung pada baby , kalau baby sendiri yang tak nak tunjuk nak buat macam mana

5y trước

Kalo baby aktif sgt gerak sana sini blh nampak jelas x sis.. Sbb baby sy mmg aktif sgt