nak tnya

Sape pernah ad pengalaman bunting pelanduk... Boleh share x...

15 Các câu trả lời

Biras saya ada, dia cakap period datang je tiap2 bulan, tiba2 rasa tak sedap badan terus gi klinik, then doc check dah masuk 4 bulan pregnant. Actually bukanlah period yang datang tu, kita panggil bleeding kalau time pregnant. Apapun rasa tak sedap badan kalau malas gi klinik buat upt kat rumah, kalau tak puas hati terus jela pergi klinik ye sis.. 😊

Sy ader pengalaman bunting pelanduk..dtg bln smpai 4 bln....tp morning sickness ader....xsgka pn diri pregnant....biler check pregnant dh 5 bln.. tu pn biler air susu dh kluar. ingtkn sakit aper.. anak pn lahir premature......30 weeks...sebln lbh dlm incubator. alhamdulillh...anak dh umo 9 thun.

Kwn saya bunting pelanduk. Tiga2 anak bunting pelanduk. Anak yg last ni dia period mcm biasa sampai 4 bulan. Takde simptom pregnant apa. Tapi disebabkan 2 anak dah ada pngalaman, so dia tau dia pregnant. Tu pun kndungan nk msuk 3 bulan baru tau pregnant 😆

3mo trước

Sama kes macam saya sekarang😭

Mak saya anak yg last macam tu. Pregnant masuk smpai bulan keempat pun still period. First bulan banyak, bulan kedua dh kurang smpai la bulan keempat makin kurang. Bulan kelima dh tak period dah.

Ai...ai... Time tu dah 13 minggu, cemas bila ade darah banyak sbb pernah miscarriage, 3 minggu jugak bleeding. Pergi doctor, die bagi ubat kuatkan rahim... Alhamdullah, ni tgh tgu baby pop he😉

5y trước

X.i x pernah kene sengugut, 😅.. Die mcm bleeding period cuma darah die makin hari makin gelap..

Saya pernah alami..period d awal kehamilan..mula2 ingat period..tp saya selalu pening n muntah2..period cepat habis..saya chek upt..positif

5y trước

X byk..dan x sakit pun..masa tu ingat peroid..tp saya perasan..saya cepat letih dan muntah2..bila chek upt positif

🙋🏻‍♀️skg sya dah 15 minggu..3 bln pertama sya period tp 2,3 hari je.. skg ni tgh tggu2 hari period lg ke x 😅nervous

Makk sy ckp mak mcm ni laa bila mgndungkan sy, 9bulan tu setiap2 bukan haid dtg..

5y trước

Boleh juga ya begitu

tahu bunting pelamin je.. ni first time dengar bunting pelanduk😅

5y trước

Itulah ni pun first time dengar bunting pelanduk😂ada tu saya dengar orang kata bunting harimau pun ada ..eh pening laa

Buting pelanduk ni datang haid time hamil...