ubat obimin

Sape penah makan ubat nie lepas tu akan muntah..sy makan mesti akan muntah balik.bau n rasa dia betul ll kembang tekak di buatnya. Naik lemah satu badan ..

ubat obimin
2 Các câu trả lời

Saya pun sama.. Tak lalu sebab bau dia. Dan bila makan, mesti rasa tak sedap dkt tekak. Sebab tu saya tukar kepada maltofer chewable tablet. Rasa coklat.

5y trước

Sy paksa jugak makan.. tapi tu lah sekali muntah mcm isi perut pun sekali nk ikut terkeluar..🤣