contraction palsu

Sape penah kena mcm ni ea.. Sy bru 33mgu bekeje, klu balik kje ptg msti sakit dtg menangkap ke pinggang.. Sakit perut smpi pedih kt bwh, bby plakk mngeras spjg sy bwk kete..smpi umh kne relax dlu dekat stgh jam bru ok.. Dh 2,3hri mcm ni.. Last week kne, sy pg jmpa doc..ckp xde ape2.. Ok jr baby.. Tpi bila tgk fb tu tanda2 nak besalin.. Tpi bru 33week.. Ape perlu buat nya.. #fistbaby

1 Trả lời

Contraction palsu adalah sesi latihan perut n rahim utk mengalami contraction sebenar....mmg semua ibu akn alami..slalunya bila contraction plsu ibu blh alih posisi utk kurgkan sakit

4y trước

Yela...sbb drive akn terhad la nk ubah posisi kan....😊